image

Image
Image
Image
Image
Image
image


Wie Zijn Wij

Wij zijn een bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam en meer dan 25 jaar ervaring heeft op de Europese markten voor natuurlijke voedingsmiddelen, inclusief 6 jaar ervaring op de detailhandelmarkten.Missie

Wij vinden het belangrijk om producten te leveren die het lichaam helpen zijn natuurlijke staat van gezondheid en welzijn te behouden. Bovendien proberen wij ervoor te zorgen dat onze producten bijdragen aan een herstel van de aarde en geen nadelig effect hebben op het broze ecologische evenwicht van onze planeet. Wij leveren producten die geweldig smaken en gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten.

Wij vinden het ook belangrijk om gezonde en eerlijke handelsrelaties aan te gaan, aan beide kanten van het proces.


  • Wij kopen onze grondstoffen en goederen in tegen eerlijke prijzen en onder eerlijke voorwaarden.
  • Wij doen ons best om onze producten te leveren tegen redelijke en evenwichtige prijzen, waarbij iedere stap in het productie- en distributieproces een aandeel krijgt in de beloning.
Onze Toegevoegde Waarde

  • Een grote kennis van producten en diensten die een gezonde levensstijl bevorderen en verbeteren
  • Een grote kennis van de Europese markt waardoor het risico en de kosten van toetreding afnemen
  • Coöperatieve betrekkingen met alle relevante distributiekanalen
  • Gevoeligheid en respect voor onze merken
  • Kennis van geavanceerd merkenbeheer en marketingtechnieken
  • Een multidisciplinair en multicultureel team
  • Absolute loyaliteit en focus

 

 

Wat Bieden Wij

 

Vertegenwoordiging en distributie

Wij bieden onze klanten een vertegenwoordigend kantoor, een kantoor dat zorgt voor alle zaken op het gebied van verkoop, productmanagement, marketing, juridisch onderzoek, distributietaken en het onderhouden en uitbreiden van betrekkingen, die een bedrijf normaal gesproken moet realiseren om op succesvolle wijze op een markt te kunnen opereren. Omdat wij reeds beschikken over de noodzakelijke kennis van de markt en over betrekkingen met alle relevante distributeurs en detailhandelkanalen, kunnen wij onze klanten een kant-en-klare oplossing bieden die hen in staat stelt om op een snelle en effectieve wijze een nieuwe markt te betreden zonder grote investeringen in infrastructuur.

image

image